Big Brother 4 - емо, жрица, инвалид, рапър...

Всички те ще се борят за 300 000 лв.
3 сеп 2008 10:45,
102
Big Brother 4 - емо, жрица, инвалид, рапър...
Снимка: Нова телевизия

Голямата парична награда за участника, който успее да победи съквартирантите в риалити-формата Big Brother 4, ще бъде 300 000 лева.

Това съобщиха от Нова телевизия с обещанието, че до края на седмицата ще бъде обявена и стартовата дата на шоуто.

За момента са ясни двамата водещи на продукцията - Милен Цветков на дневните лайфове и Венета Райкова - на късното токшоу "Малката сестра".

Освен това, ясно е, че къщата на Big Brother 4 се намира в местността "Умни дол" до Нови хан, че част от нея ще бъде на два етажа и че тя ще бъде готова до 10 септември.

Слуховете вече вкараха в къщата емо, проститутка, инвалид и рапър.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Големият изважда на показ много важни трендове които съществуват в бг общество през последните години, които не са особено лицеприятни. Това е животът в Бг. Замислете се защо е така и как това може да се промени вместо да се плюнчите и псувате. Нещата са много по-сериозни отколкото забавни.
40
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ХА-ха. А ти защо си мислиш, че като Нико Тупарев се махна от SIA и е оставил други уж да дърпат конците, няма никакви права над BIG BROTHER??? Това е така, защото на него сега му трябва много време, подготвя цели 4 нови продукции, едната от които ще разбие пазара. "ХВАНАТИ В ИЗНЕВЯРА". Ще дебнат и хващат прелюбодейци, а за сеирджийския български зрител това ще е още по-голяма зарибявка и от БАЙ БРАДЪР. Личи си, че не сте навътре в нещата и не знаете за тънките игри. Ама си мислете каквото искате де. Аз само ви казвам как седят истински нещата.
39
1
 
0
 
! Отговори
Kristina преди 15 години
prav si si bratle ...
38
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Докато има простаци да гледат простаци тази помия ще върви. А в Чалгария - дал господ от тях! Защо е само в праймтайма. Забравям за Н.телевизия за следващите месеци...
37
1
 
0
 
! Отговори
fotini преди 15 години
тук съм ...незнам даи идея как може да се намерим......маил ако е удобно
36
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
какво е това ЕМО
35
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Да, много хора псуват Биг Брадър, за дето хората вътре били простаци, а това всъщност е извадка от народа. Аз лично познавам много висшисти, които да интелигентни на хартия, но са пълни алкохолици и псуват децата и жените си. Хората в къщата са ПРОСТАЦИ, защото са извадка от тоя *** народ, значи такива сме ние българите. Знаете ли, че алкохолизмът е дълбоко заседнал в народното ни съзнание (народните песни - тип "дай ми вино за да пия")? Мъжете много често са потни, миризливи, наливат се с ракийка по повод и без повод и псуват, а жените са домакини или пък стават *** за да не са домакини. Ето това е действителността, няма какво да се лъжем.
34
1
 
0
 
! Отговори
аз преди 15 години
Г-н Анонимен след като твърдите ,че жена ви е много навътре в нещата значи трябва да сте разбрали вече че епизод няма да е продуциран от Нико Тупарев а от Димитър Митовски !Това ме навежда на мисълта, че съпругата ви май е навътре в нещата но само във вашата кухня, а не в кухнята на предаването !!!
33
1
 
0
 
! Отговори
taratajka преди 15 години
Г оляма грешка са направили тия от Брадъра
32
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Хората в къщата са ПРОСТАЦИ, защото са извадка от тоя *** народ, значи такива сме ние българите. Знаете ли, че алкохолизмът е дълбоко заседнал в народното ни съзнание (народните песни - тип "дай ми вино за да пия")? Мъжете много често са потни, миризливи, наливат се с ракийка по повод и без повод и псуват, а жените са домакини или пък стават *** за да не са домакини. Ето това е действителността, няма какво да се лъжем.
31
1
 
0
 
! Отговори
Selqka преди 15 години
Е те това на нищо не прилича *** гаврата *** нещото.От това по долнопробно предаване не може да има
30
1
 
0
 
! Отговори
boby преди 15 години
Big Brother 1 го гледах, беше нещо ново и интересно. Оттам насетне само се чудят с какви напъни да излъжат хората да ги гледат, така че "Не, мерси!".
29
1
 
0
 
! Отговори
Момче на 20 преди 15 години
хората в къщата са ПРОСТАЦИ, защото са извадка от тоя *** народ, значи такива смепние българите, ясно ли ти е? Знаеш ли, че алкохолизмът е дълбоко заседнал в народното ни съзнание (народните песни - тип "дай ми ввино за да пия")? МЪжете са потни, миризливи и псуват, а жените са домакини или пък стават *** за да не са домакини. Ето това е действителността, няма какво да се лъжем.
28
1
 
0
 
! Отговори
virus преди 15 години
хаха, съгласявам се с номер 24.и да добавя, че пък да го гледаш това нещо и да се кефиш, трябва направо да се мразиш, барабар с родителите си.пък момчето на 20... милият, раничко си изкуфял :(
27
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
NO-4,търсех те,искам да ми обясниш /ако имаш желание/,как да ти пиша извън форума-аз съм Фотини.Лек ден,и не се ядосвай с коментари ,за да си щастлива.
26
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
НаЙ-Големите БУДАЛИ са тези които ги гледат и се кефят на такива Простаци!
25
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ще ви кажа само едно нещо. Ваша работа дали ще ми повярвате или не. Жена ми е много навътре в нещата, в кухнята на предаването бих казал. Та тя ми е казала, че всичко е предварително режисирано, уточнено, а победителя се решава кой ще е три дена по-рано. Вашите SMS-и, драги телезрители, не играят никаква роля, освен да правите още по-богат и без това неприлично богатият г-н Нико Тупарев. Лек ден.
24
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
трябва да не уважаваш себе си за да пускаш смс-и за този фарс
23
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Знам от сигурен източник, че ще спечели на Здравко детето.
22
1
 
0
 
! Отговори
edna jena преди 15 години
Простотия - подбор за чудо и приказ . Как някой от Нова тв не помисли, че предаването , което винаги започва в 20.00ч се гледа и от деца . Как бихме обяснили на децата си, че в къщата има ?! Това ли трябва да гледат?!Да вземат да вкарат и лапето на Здравко, та горкото да има и то награда. А баламите да пращат смс-и.